ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Πετράκη στα βουνά της Φινλανδίας, με το μυαλό στο «Πεκίνο 2022»

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Πετράκη στα βουνά της Φινλανδίας, με το μυαλό στο «Πεκίνο 2022»

Στα βουνά της φινλανδικής πόλης Πίχα, συνεχίζει την προετοιμασία του ο πρωταθλητής της παραχιοσανίδας, Κωνσταντίνος Πετράκης, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Κωνσταντίνο Αλμπανίδη.

Ο Πετράκης, εδώ και μερικές ημέρες και έως τις 11 Φεβρουαρίου, συμμετέχει σε δυνατό προπονητικό καμπ, όπου οι αθλητές του snowboard, προπονούνται σε ειδικά διαμορφωμένες πίστες οι οποίες βρίσκονται σε εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου με φωτιζόμενες πίστες.

Το διάστημα 12-14 Φεβρουαρίου, ο Έλληνας χιονοδρόμος θα λάβει μέρος στους πρώτους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της εφετινής χειμερινής σεζόν, στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Πίχα. Θα συμμετέχει στο άκρως θεαματικό αγώνισμα του Boarder Cross (SBX), όπου οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες σε πίστες με πληθώρα στροφών και διακυμάνσεων.

Βασική επιδίωξη για τον Πετράκη, η συγκομιδή βαθμών για την παγκόσμια κατάταξη, μέσω της οποίας δίκονται και προκρίσεις για τους προσεχείς Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022».

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.