ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

21/07/21 Αναχώρησε η Εθνική Ποδοσφαίρου για τους Προκριματικούς της Ολυμπιάδας Κωφών

α ξημερώματα αναχώρησε η Εθνική Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών για την Ρωσία. Με αφορμή τους Προκριματικούς Ποδοσφαίρου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάιο στην Βραζιλία,  η αποστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, σε εξαιρετική ψυχολογία και δυναμική, συγκεντρώθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Κωφών θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 24 Ιουλίου, στην Περιφέρεια της Μόσχας και συγκεκριμένα στο Bronnitsy, την Εθνική Ποδοσφαίρου Κωφών Ρωσίας.

Στόχος όλων το καλό αποτέλεσμα, αφού η ομάδα μας ως σκοπό έχει την  Ολυμπιάδα Κωφών της Βραζιλίας που θα πραγματοποιηθεί από 01-15 Μαΐου 2022 στο Caxias Do Sul.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Ιωσήφ Σταυρακάκης και το Δ.Σ. εύχονται στην Εθνική Ποδοσφαίρου καλή επιτυχία και επίτευξη κάθε στόχου!

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.