ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

24οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών: Αναχωρούν για τη Βραζιλία οι ελληνικές ομάδες, οι αθλητές και οι αθλήτριες

24οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών: Αναχωρούν για τη Βραζιλία οι ελληνικές ομάδες, οι αθλητές και οι αθλήτριες

Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα στις 25 Απριλίου, αναχωρεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών Κωφών, για τη Βραζιλία και την Caxias Do Sul, όπου το πρώτο 15νθημερο του Μαΐου, φιλοξενούνται οι 24οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών. Στόχος της ομάδος είναι να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς όπως δηλώνουν και οι ίδιοι, δεν γνωρίζουν το επίπεδο των αντιπάλων ομάδων, του Ομίλου. Η ελληνική αποστολή αναχωρεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:45.

Μια ημέρα πριν ανήμερα του Πάσχα, αναχωρεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Ιωσήφ Σταυρακάκη, με τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Κορδονούρη, με ώρα αναχώρησης 17:40, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το δεύτερο μεγάλο μέρος της ελληνικής αποστολής αναχωρεί την Παρασκευή στις 29 Απριλίου (Ελευθέριος Βενιζέλος, 13:45) με τις Εθνικές ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών Κωφών, καθώς και αθλητές και αθλήτριες του καράτε, του ταεκβοντό, του τζούντο και της ποδηλασίας.

Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 2019 και Ολυμπιονίκες του 2017, πηγαίνουν στη Βραζιλία, για να υπερασπισθούν τον τίτλο τους και να προσθέσουν ακόμη μια διάκριση στην πλούσια τροπαιοθήκη τους.
Η αντίστοιχη των ανδρών, θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να ανέβει στο βάθρο, καθώς το 2017 είχε μείνει 4η. Στις 30 Απριλίου, αναχωρούν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τένις και της σκοποβολής.

Στις υπόλοιπες τρεις αποστολές, που αναχωρούν στις 2, 3 και 5 Μάϊου περιλαμβάνονται οι αθλητές και οι αθλήτριες της κολύμβησης, του ταεκβοντό, του στίβου, της πάλης, του πινγκ-πονγκ και του mountain bike, με την ευχή όλων να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να επιστρέψουν με διακρίσεις.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.