fbpx

ΕΟΑΚ: Συνάντηση με το Προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (pic)

ΕΟΑΚ: Συνάντηση με το Προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (pic)

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών  Ιωσήφ Σταυρακάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τη γενική γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Βασίλη Διαμαντόπουλο  και Σαμπρίνα Τβιςς, αντίστοιχα.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα  συζητήθηκε η ευρύτερη συνεργασία των δύο Ομοσπονδιών με τον πρόεδρο της ΕΟΠ να συγχαίρει τον κ. Σταυρακάκη, για την επιτυχία του ποδηλάτη Παναγιώτη Χιώνη, στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, που συνοδεύθηκε από την κατάκτηση δύο μεταλλίων (1 αργυρό και ένα χάλκινο).

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και στην περαιτέρω συνεργασία τους, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Ιωσήφ Σταυρακάκη να ζητά τη βοήθεια της ΕΟΠ, στη διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Κωφών του 2024.

Ο κ. Διαμαντόπουλος επιβεβαίωσε την αμέριστη στήριξή του στις δράσεις της ΕΟΑΚ, καθώς και τη βοήθειά του, στην ενημέρωση για την εύρεση κωφών και βαρήκοων  αθλητών και αθλητριών, που ασχολούνται με την ποδηλασία.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΚ Ιωσήφ Σταυρακάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΟΠ για  τη συνεργασία, με την ελπίδα αυτή να συνεχιστεί και να ενταθεί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ