ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

World Equestrian Games: Χρυσό μετάλλιο για την Ολλανδία (vid)

World Equestrian Games: Χρυσό μετάλλιο για την Ολλανδία (vid)

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ομαδική ιππική δεξιοτεχνία ΑμΕΑ.

Με ηγέτη τον Φρανκ Χόσμαρ και το Alphaville το οποίο παραλίγο να χάσει το χειμώνα εξαιτίας ασθένειας η Ολλανδία πήρε τον τίτλο στην ιππική δεξιοτεχνία ΑμΕΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Χέρνινγκ της Δανίας. Για την ολλανδική ομάδα αγωνίστηκε και η Σάνε Βετς και η Ντέμι Χάρκενς από την τέταρτη κατηγορία, η Λότε Κράινσεν από την τρίτη ενώ ο Χόσμαρ ανήκει στην πέμπτη. Η συνολική επίδοση της ομάδας ήταν 230,295% και η νίκη ήρθε με διαφορά μόλις 0,474% από την δεύτερη, την οικοδέσποινα Δανία. Για τη Δανία κανείς συνδυασμός δεν έπεσε κάτω από το 73% ενώ η ομάδα είχε την Κατρίν Κρίστενσεν από τη δεύτερη κατηγορία, την Κάρλα Ντιμ-Γιούνγκε και τον Τομπίας Τόρνινγκ Γιόργκενσεν από την τρίτη και τη Νικόλ Γιόνσεν από την πέμπτη.

 Το χάλκινο μετάλλιο πήγε σε άλλη μία νεανική ομάδα με φιλοδοξίες και σπουδαίο μέλλον, εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών. Η αμερικανική ομάδα είχε τέσσερις συνδυασμούς από τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες με πρωταγωνίστρια την Ροξάν Τρούνελ από την πρώτη που αγωνίστηκε με το έξι ετών Fortunato H2O, μαζί με τη Κέιτ Σουμέικερ και τη Ρεμπέκα Χαρτ.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.