ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Νέα ομάδα στο πρωτάθλημα, η Hoop

Νέα ομάδα στο πρωτάθλημα, η Hoop

Ήταν τρία χρόνια πριν, όταν η παιδική ομάδα του Hoop συνυπήρξε σε εκδήλωση με την ομάδα μπάσκετ του Άρη. Εκεί έπεσε ο πρώτος σπόρος, ο οποίος άνθισε και πλέον η Hoop δεν θα είναι δίπλα μας μόνο σε μεμονωμένες εκδηλώσεις, αλλά αποτελεί κομμάτι του μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η Hoop είναι η νέα ομάδα, που προστίθεται στον χώρο. Ως οργανισμός ιδρύθηκε το 2010 και ξεκίνησε με μπάσκετ. Το 2018 ξεκίνησε το βόλεϊ και το 2020 το χάντμπολ. Φέτος το καλοκαίρι οι υπεύθυνοι, με πρώτο τον Γιώργο Μασλαρινό, αποφάσισαν να οργανώσουν τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Άλλωστε, πάντα είχαν επαφή με τον χώρο μας. Στα 3×3 τα τουρνουά που διοργανώνουν (επίσημοι συνεργάτες της FIBA από 2013) οι ομάδες της Θεσσαλονίκης μπάσκετ με αμαξίδιο έκαναν αγώνες επίδειξης για την προώθηση του αθλήματος.

«Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας η δημιουργία του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο» τόνισε ο Γιώργος Μασλαρινός, παλιός διεθνής παίκτης, εμπνευστής της Hoop και προπονητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.