fbpx

Αθλητικός Όμιλος Καρέα: Αγώνες για άτομα με προβλήματα όρασης στον Βύρωνα

Αθλητικός Όμιλος Καρέα: Αγώνες για άτομα με προβλήματα όρασης στον Βύρωνα

Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Βύρωνα Αγώνες Τοξοβολίας για άτομα με προβλήματα όρασης όλων των αγωνιστικών κατηγοριών, με τη συμμετοχή περισσότερων από 370 αθλητές με 40 αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα. Την αθλητική διοργάνωση ανέλαβε ο Αθλητικός Όμιλος του Καρέα.

Ο αθλητής του Καρέα, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Μαθητής της Α Λυκείου στο Κολλέγιο Ψυχικού και Πανελληνιονίκης στην 1η θέση στο Ολυμπιακό τόξο το 2021, είχε την ιδέα, ανέλαβε τη πρωτοβουλία και την οργάνωση και, μαζί με τον αθλητικό όμιλο του Καρέα και τον Φάρο Τυφλών, εγκαινιάζεται σήμερα στη χώρα μας η πρώτη συστηματική οργάνωση Τοξοβολίας για τυφλούς.

Η πρωτοβουλία αυτή συμπεριέλαβε την εξεύρεση του αναγκαίου τεχνικού εξοπλισμού από το εξωτερικό, καθώς και των χορηγών που θα βοηθήσουν στο έργο αυτό.

Ο Φάρος Τυφλών και τα μέλη του, στα οποία έγινε ειδική παρουσίαση προ ημερών του εγχειρήματος, αγκάλιασαν με αγάπη και ενθουσιασμό τη πρωτοβουλία αυτή και ήδη προγραμματίζονται να ξεκινήσουν οι πρώτες προπονήσεις τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Στην ανακοίνωση της πρωτοπόρας για τη χώρα μας αθλητικής δράσης που έγινε το Σάββατο 14 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα, παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος και μέλος του ΔΣ του Φάρου Τυφλών ο αθλητής και πανελληνιονίκης κ. Χρήστος Κορομηλάς. Κατά τη διάρκεια των αγώνων έριξαν τα πρώτα τους βέλη και συμμετέχοντες με προβλήματα όρασης.

O κ. Κορομηλάς με την παρουσία του εκπροσώπου του Υφυπουργείου Αθλητισμού κ. Κωστή Λιακόπουλου, βραβεύθηκε από τον Α.Ο. Καρέα για την προσφορά του και την πίστη του στη θέληση όλων εκείνων των ανθρώπων που αγωνίζονται και που βάζουν στόχους, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ