fbpx

Εξιτήριο για τον Ζανάρντι

Εξιτήριο για τον Ζανάρντι

Τέσσερις φορές κάτοχος του Παραολυμπιακού τίτλου και πρώην οδηγός της F1, ο Άλεξ Ζανάρντι, ο οποίος υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι τον Ιούνιο του 2020, πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο της Βερόνα, 76 ημέρες μετά το ατύχημα στο σπίτι του, όπου νοσηλευόταν όταν έπιασε φωτιά ένα από τα ηλιακά πάνελ.

 Ο επικεφαλής γιατρός που φρόντιζε τον Ζανάρντι δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA ότι η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και τα πάνελ αλλά και τα μηχανήματα για τη φροντίδα του έχουν επιδιορθωθεί οπότε μπορεί να συνεχίσει την αποθεραπεία του στην οικία του.

 Ο 55χρονος Ιταλός πέρασε τα προηγούμενα Χριστούγεννα στο σπίτι του κοντά στην Πάντουα όπου συνέχισε τη θεραπεία του κατ’οίκον. Ο Ζανάρντι υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι σε τροχαίο ατύχημα όταν ήταν με το χειρήλατο ποδήλατό του κοντά στην Σιένα στις 19 Ιουνίου 2020 και τον Ιανουάριο του 2021 οι γιατροί είχαν αποκαλύψει ότι είχε επικοινωνία με την οικογένειά του.  Η σύζυγος του Ζανάρντι, Ντανιέλα Μάνι είχε πει στην Stampa: «Κάνει πράγματα, αλλά όχι πάντα. Έχουν σημειωθεί βήματα προόδου και έχουν υπάρξει και βήματα προς τα πίσω. Βρίσκεται σε ένα πολύ μακρύ ταξίδι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ