ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κοινό πεδίο δράσης αναζητούν Ευρώπη και Αφρική

Κοινό πεδίο δράσης αναζητούν Ευρώπη και Αφρική

Οι αρμόδιες αρχές του βόλεϊ ΑμΕΑ σε Αφρική και Ευρώπη πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή συνεδρίασή τους στη Μάλτα, αναζητώντας πεδία δράσης που μπορούν να συνεργαστούν.

 Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Μπράνκο Μιχόρκο και ο ομόλογός του στην αφρικανική, ο Εχάμπ Χασανεϊν, όπως επίσης και ο γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής Νέλο Καγιέχα, έδωσαν το παρών, με τον ταμία και διευθυντή σχεδιασμού της αφρικανικής, Χοβίντα Αλ Μόντι να επικοινωνεί διαδικτυακά.

 Τεχνικές πληροφορίες, έγγραφα, προπονητικά καμπ, εξοπλισμός και διαχείριση ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν με τις δύο ομοσπονδίες να τονίζουν την σημασία που έχει η προσθήκη του αθλήματος στο πρόγραμμα των Μεσογειακών Beach Games για πρώτη φορά την επόμενη χρονιά.

 Η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος έχει ήδη κάνει κίνηση για να συμπεριληφθεί το Μπιτς Βόλεϊ ΑμΕΑ τόσο στους Μεσογειακούς Beach Games όσο και στους Αγώνες Κοινοπολιτείας. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν έχει ανακοινώσει έστω και προσωρινό πρόγραμμα για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες, ωστόσο το άθλημα αναμένεται να βρίσκεται στη λίστα.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.