ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου: Απέκτησε σκάφος για ΑμΕΑ

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου: Απέκτησε σκάφος για ΑμΕΑ

Σκάφος ιστιοπλοΐας για ΑμΕΑ απέκτησε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου μέσω του προγράμματος ανάπτυξης ιστιοπλοΐας για άτομα με ειδικές ανάγκες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο ΙΟΗ αναφέρει σχετικά:

«Και κάπως έτσι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα….; ή μήπως όταν θέλεις κάτι πολύ το Σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις…; Ό,τι και αν είναι από τα δύο λιγότερη σημασία έχει για όλους μας στον Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου εφόσον σήμερα μια επιθυμία μας ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΞΗ!

Το πρώτο σκάφος ΑμεΑ αρματώθηκε και έπεσε στο νερό…!

Με την αμέριστη συμπαράσταση του Stavros Niarchos Foundation η Ομάδα Άθλησης Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ του ΙΟΗ “Πήγε Θάλασσα” για να τριμάρει το πρώτο από τα 2 σκάφη τύπου Hansa 303 και ήταν εκεί η προπονήτρια μας Όλγα Παπαδάκη, η Έφορος Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ Μαρία Στεφανάκη και 2 από τους αθλητές μας ο Θεόδωρος Σενετάκης και ο Κωνσταντίνος Φρουδαράκης και όλοι μαζί με συγκίνηση απόλαυσαν στιγμές μοναδικές, ιστορικές θα μπορούσαμε να πούμε για το “άνοιγμα” του αγαπημένου μας αθλήματος στο αποκλεισμένο μέχρι χθες από την πρόσβαση στην Θάλασσα κοινό των ΑμεΑ του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα.

Η Ιστιοπλοΐα είναι για όλους χωρίς αποκλεισμούς, το πιστέψαμε και το πετύχαμε!».

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.