ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στο Παρίσι ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στο Παρίσι ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης

Ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης και πρόεδρος του συλλόγου ανθρώπων με κινητικά προβλήματα και φίλων, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, αποφασίστηκε να είναι ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το 2024.

Αυτό, μάλιστα, αποφάνθηκε η 7η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, με τον Ταξιλδάρη να έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας και ως αρχηγός αποστολής και κατά τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο.

Ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης είχε τη δυνατότητα να ζήσει από κοντά όλη την αγωνία και το πάθος των αθλητών, με στόχο πάντα τα μετάλλια και τις νίκες, ώστε η χώρα μας να διακρίνεται σε διεθνές επίπεδου αθλητισμού.

Γι’ αυτό θα είναι και στην Γαλλία, σε δύο χρόνια, μιας και έχει την εμπειρία να στηρίξει τους Έλληνες αθλητές, στις προσπάθειές τους για διακρίσεις, με τις προσδοκίες τους να είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.