ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Βραβεύτηκε η Δήμητρα Πασχάλη για την προσφορά της στον αθλητισμό

Βραβεύτηκε η Δήμητρα Πασχάλη για την προσφορά της στον αθλητισμό

Η Δήμητρα Πασχάλη, αθλήτρια του συλλόγου Τάεκβοντο Θησέας Νέας Ιωνίας, βραβεύτηκε στην Νέα Ιωνία την Κυριακή από την δημοτική παράταξη «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» και τον επικεφαλής της, Βασίλη Χριστοδούλου.

Η Δήμητρα Πασχάλη έχει την τύχη και τη χαρά να έχει προπονήτρια την παγκόσμια πρωταθλήτρια κυρία Ζωή Κακαρέλη, η οποία έδωσε το «παρών» στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η μεγαλύτερη διάκριση της Δήμητρας είναι η κατάκτηση το 2009 του ασημένιου μεταλλείου στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες κωφών που διεξήχθησαν στην Ταϊπέι. 

Η Δήμητρα έχει αρκετές διακρίσεις : 

Χάλκινο μετάλλιο το 2008 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωφών στην Γαλλία.

Χάλκινο μετάλλιο το 2015 στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αρμενία.

Ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2016 στην Σαμψούντα της Τουρκίας. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική αποστολή είχε την μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων. Συγκεκριμένα η επιτυχία ήρθε με οχτώ παγκόσμια μετάλλια στο σύνολο με ομοσπονδιακή προπονήτρια την κυρία Ζωή Κακαρέλη. 

Τέλος, το 2018, η Δήμητρα κατέκτησε χρυσό  μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Τάεκβοντό κωφών στο Τόκυο, πολλάκις πρωταθλήτρια Ελλάδας και συνεχίζει δυναμικά…

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.