fbpx

Παγκόσμιο: Με στόχο τον τίτλο στην Ιαπωνία ο Κατζιβάρα

Παγκόσμιο: Με στόχο τον τίτλο στην Ιαπωνία ο Κατζιβάρα

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021 ο Νταϊκι Κατζιβάρα θέλει μπροστά στο κοινό της χώρας του και το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 Ο 20χρονος, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, αναμένεται να αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό από τον Νοτιοκορεάτη Κιμ Τζουνγκιούν ο οποίος πήρε το χρυσό στην κατηγορία WH2 στην προηγούμενη διοργάνωση, στη Βασιλεία της Ελβετίας το 2019. Ο Νοτιοκορεάτης έχασε στον τελικό των Παραολυμπιακών Αγώνων από τον Κατζιβάρα και ελπίζει ότι θα μπορέσει να πάρει εκδίκηση στην ιαπωνική πρωτεύουσα.

 Σαρίνα Σατόμι, Γιούμα Γιαμαζάκι, Χαρούκα Φουτζίνο και Κάεντα Καμεγιάμα είναι οι άλλες ελπίδες της οικοδέσποινας χώρας με το Τόκιο να φιλοξενεί 298 αθλητές από 22 κατηγορίες για τις επόμενες 6 ημέρες. Η Ινδία είναι μία υπολογίσιμη αντίπαλος με 38 μέλη στην αποστολή της. Πράμοντ Μπάγκατ και Μανάσι Τζόσι, κάτοχοι του τίτλου σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα στην κατηγορία SL3 από το 2019, είναι μεταξύ των φαβορί για τη διατήρηση των τίτλων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ