ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Θα κολυμπήσει από τη Ρόδο μέχρι τον Πανορμίτη Σύμης ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης

Θα κολυμπήσει από τη Ρόδο μέχρι τον Πανορμίτη Σύμης ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης

Την απόσταση Ρόδος-Πανορμίτης Σύμης θα διανύσει κολυμπώντας σε λίγες ώρες ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, για το εγχείρημα «κολυμβητικό Τάμα του Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη», την Παρασκεύη 04/11 στις 07:00 το πρωί, ευελπιστώντας οι καιρικές συνθήκες να είναι οι κατάλληλες.

Η εκκίνηση θα δοθεί από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα ο οποίος θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος δίπλα στον Ταϊγανίδη, ώστε ο αθλητής να εκπληρώσει το τάμα του, διανύοντας με επιτυχία την απόσταση.

Ο 41χρονος αθλητής θα συνοδεύεται από τον ιατρό γενικής Ιατρικής, Μάρκου-Νικάνδρου Εμμανουήλ, από τους διασώστες-ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και από την ναυαγωσώστρια ανοιχτής θαλάσσης, Ρέγκλη Μαρία.

Δίπλα στον Χαράλαμπο θα βρίσκεται και ο Προεδρος της ΕΠΕ (Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής), τον Καπελλάκη Γιώργο, ο οποίος έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, συναθλητής του Χαράλαμπου, αλλά και χρυσός Παραολυμπιονίκης.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.