ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Χαράλαμπος Ταϊγανίδης: «Ευχαριστώ την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για τη συμπαράστασή της στην προσπάθεια μου»

Χαράλαμπος Ταϊγανίδης: «Ευχαριστώ την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για τη συμπαράστασή της στην προσπάθεια μου»

Ο στόχος επετεύχθη για τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη. Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης κολύμπησε από τη Ρόδο ως την Ιερά Μονή Πανορμίτη της Σύμης, με σκοπό να διανύσει τα 25 μίλια, προκειμένου να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης.
Ο 41χρονος Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, εκπλήρωσε το τάμα του, και όταν έφθασε στην Ιερά Μονή έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα, από τα παιδιά του Δημοτικού, αλλά και τους κατοίκους του ακριτικού νησιού της Σύμης.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, μια ημέρα μετά το σπουδαίο εγχείρημα και την εκπλήρωση του τάματος του, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: «Το εγχείρημα που πραγματοποιήθηκε στις 4 Νοεμβρίου από τις Κάτω Πέτρες με προορισμό τον Πανορμίτη, μια απόσταση 25 μιλίων στέφθηκε με πλήρη επιτυχία, σε 10 ώρες και αυτό λόγω της συμπαράστασης και της εμπιστοσύνης που έδειξε ο κόσμος, απέναντι σε όλη την προσπάθειά μου. Τα μηνύματα που καταφέραμε να περάσουμε σε όλον τον κόσμο είναι ότι η αναπηρία δεν έχει φραγμούς και όρια. Η ισότητα στον αθλητισμό αφορά όλους τους ανθρώπους και δεν μπορούμε να περιορίζουμε τα όνειρα του καθενός να γίνουν πραγματικότητα».

Όσο για τον επόμενο στόχο του «ασταμάτητου» Παραολυμπιονίκη: «Ο επόμενος στόχος θα συζητηθεί πρώτα με τον προπονητή μου, τον Γιώργο Αδάμ και θα καθορίσουμε το στόχο, την απόσταση. Ουσιαστικά θα πραγματοποιηθεί κάτω από τη βαρύτητα των μηνυμάτων, που θέλουμε να δώσουμε, με το επόμενο εγχείρημα, στα νέα παιδιά και σε όλον στον κόσμο».

Τέλος, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για τη συμπαράστασή της: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, που ήταν δίπλα μου με τον εκπρόσωπό της τον Χρήστο Κορομηλά και από πλευράς της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής τον πρόεδρό της Γιώργο Καπελλάκη».

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.