ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο 2023: Επιτυχημένη η τελική επιθεώρηση των αγωνιστικών περιοχών

Παγκόσμιο 2023: Επιτυχημένη η τελική επιθεώρηση των αγωνιστικών περιοχών

Με κάτι περισσότερο από δύο μήνες να απομένει μέχρι την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος χειμερινών σπορ ΑμΕΑ οι τρεις περιοχές που ανήκουν σε δύο χώρες πέρασαν με επιτυχία την τελική επιθεώρηση των αγωνιστικών χώρων και των γύρω εγκαταστάσεων. Τα βορινά αγωνίσματα θα διεξαχθούν στο Έστερσουντ της Σουηδίας ενώ εκείνα του αλπικού σκι σε Εσπότ και Μολίνα της Ισπανίας.

Μετά την επιτυχημένη προηγούμενη διοργάνωση, εκείνη στο Λίλεχαμερ της Νορβηγίας το 2021, ο πήχης ανεβαίνει με τη νέα έκδοση να διεξάγεται σε δύο χώρες. Το Έσποτ θα έχει μία πλαγιά για τα πέντε αγωνίσματα του αλπικού σκι. Η πίστα της ελεύθερης κατάβασης θα έχει τα ελάχιστα στάνταρ, κάτι που δεν είναι το ιδανικό, ωστόσο τα άλλα αγωνίσματα θα είναι σε επίπεδο παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η Μολίνα είναι μία περιοχή πολύ γνωστή στον κόσμο του σνόουμπορντ έχοντας φιλοξενήσει πολλούς αγώνες μεταξύ των οποίων το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011 και το αντίστοιχο των ΑμΕΑ το 2015. Το Έστερσουντ φιλοξένησε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου την περασμένη σεζόν και θα δει τη δράση στο σκι αντοχής και το δίαθλο.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.