ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Το “ευχαριστώ” της ΕΠΕ για το εγχείρημα «κολυμβητικό Τάμα του Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη» (pics)

Το “ευχαριστώ” της ΕΠΕ για το εγχείρημα «κολυμβητικό Τάμα του Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη» (pics)

Ο “χρυσός” Παραολυμπιονίκης, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, κατάφερε να κολυμπήσει από τη Ρόδο στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη, διανύοντας απόσταση 25 μιλίων, με απόλυτη επιτυχία, μετά από περίπου 10-11 ώρες κολύμβησης, κερδίζοντας έτσι το χειροκρότημα του κόσμου, που κατέκλυσε τον χώρο.

Ο 41χρονος πρωταθλητής της κολύμβησης, ακούραστος και με πολύ δυναμισμό, έφτασε στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη, εκπληρώνοντας το τάμα του, παρά την ταλαιπωρία από την υπερπροσπάθεια, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα δύναμης και θέλησης.

Κολυμπώντας με αμείωτο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, και έχοντας δίπλα του τον προπονητή του Γιώργο Αδάμ, ο Ταϊγανίδης απόδειξε τις τεράστιες ικανότητες του, “αναγκάζοντας τον πρόεδρο της ΕΠΕ (Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής), Γιώργο Καπελλάκη, να του αποδώσει τα εύσημα, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην υλοποίησή του τάματος και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Επιμελητηριακό Σύμβουλο, κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, τον δήμαρχο Σύμης κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα, καθώς και τον παγκόσμιο πρωταθλητής μας Πύρρο Δήμα.

«Ως πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής – Hellenic Paralympic Committee θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς για την συμβολή τους στο εγχείρημα που έφερε εις πέρας ο Παραολυμπιονίκης μας Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Επιμελητηριακό Σύμβουλο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, τον δήμαρχο Σύμης κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα, καθώς και τον Ολυμπιονίκη μας Πύρο Δήμα. Η στήριξή τους ήταν καθοριστικής σημασίας και βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου να υλοποιηθεί το τάμα του Χαράλαμπου Ταϊδανίδη».

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.