ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Τζούντο τυφλών: Περισσότεροι από 200 αθλητές στο Μπακού (vid)

Παγκόσμιο Τζούντο τυφλών: Περισσότεροι από 200 αθλητές στο Μπακού (vid)

Με την συμμετοχή περισσότερων από 200 τζουντόκα θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα τυφλών στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Οι αθλητές θα διαγωνιστούν για τον παγκόσμιο τίτλο σε τυφλούς και σε κατηγορίες με περιορισμένη όραση σε άνδρες και γυναίκες, ενώ θα διεκδικηθούν και βαθμοί για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

 Το τουρνουά θα δει τη δράση στο Heydar Aliyev Sports & Concert Complex με την αυλαία να πέφτει στις 10 Νοεμβρίου. Τα προκριματικά και τα ρεπεσάζ θα αρχίζουν από τις 10:00 καθημερινά. «Το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν είναι πολύ γνωστό στην οικογένεια του τζούντο για τη διοργάνωση μεγάλων γεγονότων το 2019 και το 2021. Το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Παραολυμπιακού αθλητισμού και θα δώσει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για την πρόκριση στη διοργάνωση του Παρισιού το 2024», είπε ο αντιπρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας και πρόεδρος της Αζέρικης ομοσπονδίας Ιλγκάρ Ραχίμοφ.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.