fbpx

Παγκόσμιο: Επικράτησε των Ολυμπιονικών ο Τζο (vid)

Παγκόσμιο: Επικράτησε των Ολυμπιονικών ο Τζο (vid)

Ο Τζέονγκ-Ντου Τζο πήρε το μοναδικό διαθέσιμο χρυσό μετάλλιο την τέταρτη ημέρα δράσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής ΑμΕΑ στο Αλ Αϊν.

 Ο Νοτιοκορεάτης αναδείχθηκε κορυφαίος στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων καθώς στον τελικό του SH1 σημείωσε την υψηλότερη απόδοση στους τρεις από τους τελευταίους πέντε γύρους του εξασφαλίζοντας τον τίτλο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 Παρά το γεγονός ότι έχασε τον τελευταίο γύρο, σημείωσε συνολική επίδοση 236,7 βαθμών και επικράτησε του Πολωνού Σίμον Σοβίνσκι, ο οποίος είχε πάρει το αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που είχε 233,1 βαθμούς. Ο Σερβέρ Ιμπραγκίμοφ από το Ουζμπεκιστάν ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου με 213,3 βαθμούς παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο όπως είχε κάνει και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο το 2016.

 Η δράση συνεχίζεται με το αεροβόλο τυφέκιο 10 μέτρων των γυναικών όπου η Βερόνικα Βαντοβίτσοβα θα έχει την ευκαιρία να πάρει δεύτερο χρυσό μετάλλιο μετά τον τίτλο στο μικτό τυφέκιο 10 μέτρων πρηνηδόν όπου βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ