fbpx

Παγκόσμιο: Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για τη Βαντοβίτσοβα

Παγκόσμιο: Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για τη Βαντοβίτσοβα

Η Βερόνικα Βαντοβίτσοβα από την Σλοβακία πήρε δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής ΑμΕΑ στο Αλ Αϊν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τη νίκη στο αεροβόλο τυφέκιο 10 μέτρων.

 Η Βαντοβίτσοβα συγκέντρωσε 248,5 βαθμούς στον τελικό και έφτασε στο σύνολο τους 61. Το αργυρό μετάλλιο πήγε στην Ιρίνα Στσέτνικ από την Ουκρανία που πήρε 247,9 βαθμούς στον τελικό και 627 στο σύνολο. Το βάθρο ολοκλήρωσε η Γιουνρί Λι από τη Νότια Κορέα με 227,2 βαθμούς στον τελικό και 624 στο σύνολο.

 Νωρίτερα στη διοργάνωση η Σλοβάκα επικράτησε στο μικ5ρό αεροβόλο τυφέκιο 10 μέτρων πρηνηδόν της κατηγορίας SH1 με παγκόσμιο ρεκόρ 255,2 βαθμών. Στους τελικούς του τραπ η νίκη στη μεικτή κατηγορία PT1 πήγε στον Ιταλό Ορέστε Λάι με 39 βαθμούς. Αργυρό μετάλλιο για την Αμπντολρεζά Ταβασολιχάχ από το Ιράν με 32 ενώ ο Βρετανός Κιθ Γουάιτ ήταν τρίτος με 26.

Στην κατηγορία PT2 το χρυσό μετάλλιο στη μεικτή κατηγορία πήγε στον Βέσα Γιάρβινεν από τη Φινλανδία με σύνολο 42 βαθμών. Αργυρό μετάλλιο για τον Σλοβάκο Φίλιπ Μαρίνοφ με 41 βαθμούς ενώ την πρώτη τριάδα ολοκλήρωσε ο Ιταλός Σαβέριο Κούτσιτι με 32.

 Τέλος, στην κατηγορία PT3 το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Ιταλός Γκαμπριέλε Νάνι με 41 βαθμούς, δεύτερος και με το αργυρό μετάλλιο ο Άντριαν Μπέκερ Καστίγιο από την Ισπανία με 38 και τρίτος με το χάλκινο ο Ιταλός Φραντσέσκο Νέσπεκα που είχε 30 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ