ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παρίσι 2024: Επικεφαλής της βρετανικής αποστολής η Μπρίσκο

Παρίσι 2024: Επικεφαλής της βρετανικής αποστολής η Μπρίσκο

Η Πένι Μπρίσκο επιστρέφει στο προσκήνιο ως επικεφαλής της βρετανικής αποστολής για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι ενώ επιβεβαιώθηκαν και άλλα μέλη για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της μεθεπόμενης χρονιάς.

 Η Μπρίσκο, η οποία είχε το ρόλο της επικεφαλής της βρετανικής αποστολής από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι μέχρι και εκείνους το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο, όρισε τους Φιλ Σμιθ, Βέριτι Νέιλοτ και Τζόνι Ράιαλ ως τους τρεις αναπληρωτές της.

 Ο Σμιθ θα είναι ο επικεφαλής του αθλητικού τομέα μετά τη θητεία του ως επικεφαλής της βρετανικής αποστολής στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου φέτος ενώ ήταν αναπληρωτής στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας το 2018 και στο Τόκιο το καλοκαίρι του 2021.

 Η Βέριτι Νέιλοτ αναλαμβάνει ξανά το ρόλο του λειτουργικού τομέα ούσα επιβλέπουσα στα θέματα logistics στους Παραολυμπιακούς του 2018 και του 2021 ενώ ο Ράιαλ που μπήκε φέτος στη βρετανική Παραολυμπιακή επιτροπή μετά από 17 χρόνια στο βρετανικό τρίαθλο, αναλαμβάνει για πρώτη φορά το ρόλο του επικεφαλής στις υπηρεσίες απόδοσης.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.