ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Μνημόνιο συνεργασίας με το ΚΑΤ (pics)

Μνημόνιο συνεργασίας με το ΚΑΤ (pics)

Μπορεί από μόνη της η Ημερίδα που διοργανώθηκε από κοινού ΟΣΕΚΑ με ΚΑΤ και τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, και της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, να ήταν ιδιαιτέρως σημαντική, όμως ακόμα σημαντικότερη ήταν η υπογραφή μνημονίου, ανάμεσα στο ΚΑΤ και την ΟΣΕΚΑ.

Στο ξεκίνημα της Ημερίδας, στο Αμφιθέατρο «Γ. Χαρτοφυλακίδης» του ΓΝΑ «ΚΑΤ», ο διοικητής του νοσοκομείο, Ιωάννης Ηλιόπουλος κι ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χάρης Περδίκης, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, προκειμένου για μια σειρά δράσεων, ανάμεσα στους δύο φορείς. Μια συνεργασία που οραματίστηκε ο Χρήστος Καλούδης, για την οποία έχει γίνει ήδη πολλή δουλειά και πλέον από σήμερα γίνεται πράξη.

Τόσο για την υπογραφή του μνημονίου, όσο και για τη διοργάνωση της Ημερίδας, αλλά και για την εν γένει βοήθειά του στο έργο της Ομοσπονδίας μας, η ΟΣΕΚΑ έδωσε -δια του προέδρου της- τιμητική πλακέτα στον κ. Ηλιόπουλο.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.