ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Κύπελλο: 13ος ο Βασίλης Ντούνης στην Ουγγαρία – Οι θέσεις των Ελλήνων ξιφομάχων

Παγκόσμιο Κύπελλο: 13ος ο Βασίλης Ντούνης στην Ουγγαρία – Οι θέσεις των Ελλήνων ξιφομάχων

Με επιτυχία συνεχίστηκαν οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας με Αμαξίδιο “Zsolt Kaposvari”, που φιλοξενούνται στην πόλη Έγκερ της Ουγγαρίας (17-20/11), με την Εθνική ομάδα να είναι παρούσα για πρώτη φορά μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Το Σάββατο (19/11) ο Βασίλης Ντούνης κατέκτησε την 13η θέση στην σπάθη κατηγορίας Α ανδρών. Ο Έλληνας ξιφομάχος προκρίθηκε απευθείας στο ταμπλό των “32”, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος Μοέζ ΕΛ Ασίν κερδίζοντας με 15/7. Στους “16” αγωνίστηκε με τον Αντρί Ντεμχούκ, γνωρίζοντας την ήττα με 15/7.

Στην ίδια κατηγορία έλαβε μέρος και ο Γεράσιμος Πυλαρινός, όπου κατέλαβε την 18η θέση ανάμεσα σε 39 αθλητές. Ο Πυλαρινός πέρασε, επίσης, απευθείας στους “32”, όπου ηττήθηκε από τον Γάλλο Ρόμπερτ Σίτερν με 15/12.

Την ίδια μέρα αγωνίζονταν και η Γεωργία Καλτσή στο ξίφος ασκήσεως κατηγορίας Β γυναικών. Η ξιφομάχος πλασαρίστηκε στην 22η θέση ανάμεσα σε 26 αθλήτριες, καθώς ηττήθηκε στο κυρίως ταμπλό των “32”, από την Πινγκ Τσανκ Γιέν από το Χονγκ Κονγκ με 15/1.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.