ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αμέτρητες συναντήσεις πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΠΕ στο Βερολίνο (pics)

Αμέτρητες συναντήσεις πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΠΕ στο Βερολίνο (pics)

To διάστημα 16 έως 19 Νοεμβρίου στο Βερολίνο, έγινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση και τη Σύνοδο της IPC, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργο Καπελλάκη, να πραγματοποιέι μια σειρά στοχευμένων επαφών.

Ο πρόεδρος της ΕΠΕ με γεμάτη και σαφή ατζέντα που είχε εκατέρωθεν προκαθοριστεί συζήτησε για το πλαίσιο συνεργασίας με τις διοικήσεις των Εθνικών Παραολυμπιακών Επιτροπών: Γερμανίας, M.Βρετανίας, Νοτίου Κορέας, Πορτογαλίας, Ινδίας, Κοσόβου, Κύπρου, Ουγγαρίας, Κροατίας και Λετονίας, ενώ επιμέρους συζητήσεις για θέματα ανάπτυξης πραγματοποιήθηκαν με εκπροσώπους Αθλημάτων όπως του Ράγκμπι με αμαξίδιο, του Μπάντμιτον και του Κανόε Καγιάκ.

Ο κ. Καπελλάκης συναντήθηκε επίσης με τα μέλη του Προεδρείου της IPC καθώς και τον Πρόεδρο της ΕPC, ενώ συμμετείχε παράλληλα και στην έκτακτη σύγκλιση της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής (EPC) στον απόηχο των αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της IPC.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.