ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Στο Άμπου Ντάμπι με τους Σταματιάδη και Λιγνό η Ελλάδα

Παγκόσμιο: Στο Άμπου Ντάμπι με τους Σταματιάδη και Λιγνό η Ελλάδα

Η Ελληνική αποστολή αναχώρησε για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Άμπου Ντάμπι, όπου την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου, που διεξάγεται σε 6 κατηγορίες ανδρών και 6 γυναικών (5 κατηγορίες αφορούν κινητικά προβλήματα και 1 προβλήματα όρασης).

Οι Αχιλλέας Σταματιάδης (Α.Σ. ΑμεΑ Καστελλάνοι) και Γεράσιμος Λιγνός με guide τον Γρηγόρης Σουβατζόγλου (ΑΣ ΑμεΑ Φιλόξενος) συνοδευόμενοι από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Άρης Μαυρόπουλος, θα μπουν στη “μάχη” της διοργάνωσης με σκοπό να κάνουν ένα καλό πλασάρισμα, καθώς είναι το πρώτο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που υπάρχει ελληνική συμμετοχή.

Λίγο πριν αναχωρήσει η ελληνική αποστολή για τα ΗΑΕ, ο ομοσπονδιακός προπονητής Άρης Μαυρόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για την προσπάθεια: «Είναι το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα με ελληνική συμμετοχή. Γίνεται μια προσπάθεια από την Ομοσπονδία και τα παιδιά, για να εκκινήσει εκ νέου το άθλημα. Στο Άμπου Ντάμπι πηγαίνουμε για να καταφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα πλασαρίσματα και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Σε τι κατάσταση βρισκόμαστε».

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.