ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Συνεργασία IPC και Allianz για διαδικτυακά προγράμματα προπόνησης

Συνεργασία IPC και Allianz για διαδικτυακά προγράμματα προπόνησης

Η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή έδωσε τα χέρια με την Allianz και οι δυο τους συνεργάστηκαν για να προσφέρουν μία ουσιαστική ευκαιρία σε εκατομμύρια παιδιά και νέους σε όλο τον κόσμο να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό. Η IPC και ο γερμανικός γίγαντας των χρηματοοικονομικών ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας από κοινού βίντεο με προπονητικά προγράμματα για άτομα με κινητικά προβλήματα, τα οποία και διέθεσαν ελεύθερα μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Στόχος αυτής της ενέργειας για την IPC είναι να φέρει κοντά στον αθλητισμό ιδίως τους νέους και τα παιδιά με κινητικά προβλήματα, που έχουν και τις περισσότερες δυσκολίες. Αυτή η κίνηση υπάγεται στο ευρύτερο πρόγραμμα της IPC για άνοιγμα του αθλητισμού και προσέγγιση ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ενώ σημειώνεται πως αυτό ήταν μόλις το πρώτο από συνολικά 24 προγράμματα που έχουν συμφωνηθεί να “τρέξουν” σε συνεργασία με την Allianz, όλα τους με ορίζοντας τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.