ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παρίσι 2024: Το ενδεχόμενο επιστροφής εξετάζει η Σουζάνα Ροντρίγκεθ

Παρίσι 2024: Το ενδεχόμενο επιστροφής εξετάζει η Σουζάνα Ροντρίγκεθ

Κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Σουζάνα Ροντρίγκεθ, εξετάζει την περίπτωση να επιστρέψει στη δράση καθώς δηλώνει ότι βρήκε ξανά το πάθος της για το τρίαθλο.

 Η 34χρονη Ισπανίδα πήρε τον τίτλο στην κατηγορία των αθλητριών με προβλήματα στην όραση στην ιαπωνική πρωτεύουσα με οδηγό την Σάρα Λερ Μουνιόθ. Η Ροντρίγκεθ ταλαιπωρείται από προβλήματα και με την πνευματική της υγεία τους τελευταίους μήνες ωστόσο όπως είπε τα έχει ξεπεράσει και ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση.

 «Κατάλαβα ότι εξακολουθώ να αγαπώ το τρίαθλο , οπότε σκέφτομαι το Παρίσι, το παγκόσμιο πρωτάθλημα, πολλούς αγώνες την επόμενη χρονιά στην Ισπανία», είπε. «Όλα όσα ήθελα στο τρίαθλο τα έχω πετύχει οπότε τώρα θα αγωνιστώ μόνο επειδή το απολαμβάνω».

 Η Ροντρίγκεθ είναι αήττητη στην κατηγορία της από το 2019 και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2012, του 2018, του 2019 και του 2021. Η ίδια γεννήθηκε με αλμπινισμό και σοβαρό πρόβλημα στην όραση, έχοντας την ικανότητα να βλέπει μόνο σε ποσοστό 5% στο ένα μάτι και 8% στο άλλο.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.