ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: 6οι στον μπλε όμιλο οι Χριστοφόρου-Αλεξάς

Παγκόσμιο: 6οι στον μπλε όμιλο οι Χριστοφόρου-Αλεξάς

Oι Παρολυμπιονίκες Βασίλης Χριστοφόρου και Θοδωρής Αλεξάς, αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, μετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας ΑμεΑ «RS Venture Connect 2022», που βρίσκεται σε εξέλιξη στο σουλτανάτο του Ομάν.

Σήμερα, 2η ημέρα των αγώνων, οι Έλληνες παρολυμπιονίκες τρεχουν στον μπλε όμιλο και είναι 6οι μετά από 3 κούρσες στα προκριματικά με 9β.π. καθώς τερμάτισαν 6οι, 4οι και 5οι «πετώντας» την πρώτη κούρσα. Λόγω άπνοιας την πρώτη ημέρα το ελληνικό πλήρωμα δεν κατάφερε να αγωνιστεί, καθώς δεν έγιναν κούρσες σε όλα τα γκρουπ.

Την αποστολή συνοδεύει ο Άκης Τσαρούχης, ομοσπονδιακός προπονητής και υπεύθυνος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας για το πρόγραμμα ανάπτυξης που αφορά αθλητές με αναπηρία. Στο Ομάν μετέχουν 39 πληρώματα από 19 χώρες και ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα της ιστιοπλοΐας ΑμεΑ, προκειμένου να δοκιμάσουν έναν νέο τύπο σκάφους που ταιριάζει σε κάθε τύπο αναπηρίας, το «Venture Connect».

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.