ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: 5οι οι Χριστοφόρου-Αλεξάς στη γενική και ανεβαίνουν!

Παγκόσμιο: 5οι οι Χριστοφόρου-Αλεξάς στη γενική και ανεβαίνουν!

Μία θέση ψηλότερα, στην 5η θέση, βρίσκονται οι Παρολυμπιονίκες Βασίλης Χριστοφόρου και Θοδωρής Αλεξάς, αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, μετά και την 5η κούρσα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας ΑμεΑ «RS Venture Connect 2022», που βρίσκεται σε εξέλιξη στο σουλτανάτο του Ομάν.

Μετά την 3η ημέρα των αγώνων, οι Έλληνες παρολυμπιονίκες πέρασαν από την 6η στην 5η θέση με 16β.π. ((6), 4, 5, 3, 4), αφού είχαν σταθερή πορεία μέσα στην 4άδα. Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή με την medal race.

Την αποστολή συνοδεύει ο Άκης Τσαρούχης, ομοσπονδιακός προπονητής και υπεύθυνος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας για το πρόγραμμα ανάπτυξης που αφορά αθλητές με αναπηρία.

Στο Ομάν μετέχουν 39 πληρώματα από 19 χώρες και ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα της ιστιοπλοΐας ΑμεΑ, προκειμένου να δοκιμάσουν έναν νέο τύπο σκάφους που ταιριάζει σε κάθε τύπο αναπηρίας, το «Venture Connect».

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.