ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Η ΕΠΕ διοργανώνει το Παραολυμπιακό Πανόραμα στην πλατεία Μοναστηρακίου

Η ΕΠΕ διοργανώνει το Παραολυμπιακό Πανόραμα στην πλατεία Μοναστηρακίου

H Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει μαζί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων και του BeActive της Γενικής Γεραμματείας Αθλητισμού και σε συνεργασία με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών την εκδήλωση Παραολυμπιακό Πανόραμα, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 από τις 11:00 έως τις 16:00 στην Πλατεία Μοναστηρακίου.

Η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα Παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις Παραολυμπιακών Αθλημάτων, όπως: Μπότσια, Ποδόσφαιρο Ακρωτηριασμένων, Ποδόσφαιρο Τυφλών, Ράγκμπι με αμαξίδιο, Βόλεϊ Καθιστών, Τοξοβολία, Μπάντμιντον, Επιτραπέζια αντισφαίριση με Αμαξίδιο, Τένις με αμαξίδιο, Άρση Βαρών σε πάγκο, Καλαθοσφαίρηση με αμαξίδιο και άλλων αθλημάτων.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι ‘Ελληνες αθλητές με αναπηρία και γνωστοί Παραολυμπιονίκες του Στίβου, της Κολύμβησης και άλλων αθλημάτων, με τους οποίους όλοι οι πολίτες της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να συζητήσουν και να θαυμάσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις μέσα από μια απόλυτα βιωματική εμπειρία.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την επίσημη σελίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο Facebook.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.