ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Με επιτυχία ολοκήρώθηκε το Παραολυμπιακό πανόραμα της Κύπρου (pics)

Με επιτυχία ολοκήρώθηκε το Παραολυμπιακό πανόραμα της Κύπρου (pics)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την ΚΕΠΕ (Παραολυμπιακή Επιτροπή Κύπρου) το Παραολυμπιακό Πανόραμα.

Στην εκδήλωση την ΕΠΕ εκπροσώπησε μετά από πρόσκληση ο Α’Αντιπρόεδρος της ΕΠΕ, Παραολυμπιονίκης, Τσιβίλης Αθανάσιος, συνοδευόμενος από Αθλητικό και Διοικητικό κλιμάκιο της ΕΠΕ αποτελούμενο από 5 Αθλητές της ‘Αρσης Βαρών και 6 Αθλητες/τριες του Goalball, συνοδευόμενους από τους προπονητές τους.

Το πρόγραμμα του Πανοράματος περιλάμβανε φιλικούς αγώνες Goalball μεταξύ της Ομάδας Ανδρών Ελλάδας-Ισραήλ, αλλά και της Ομάδας Γυναικών Ελλάδας- Ισραήλ, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στις 02/12 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Λευκωσία, παρουσία εκπροσώπων του ΚΟΕ, Ομοσπονδιών, της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, των Πρεσβειών Ελλάδας και Ισραήλ και φοιτητών.

Επιδείξεις Παραολυμπιακών Αθλημάτων που πραγματοποιήθηκαν στις 3 Δεκεμβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό παρουσία Παραολυμπιονικών Κύπρου και Ελλάδας, επισήμων φορέων της Πολιτείας, Δήμων, Ομοσπονδιών και πλήθους κόσμου που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, πραγματοποιήθηκε στην ίδια εγκατάσταση και το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο με τη συμμετοχή και Ελλήνων Αθλητών με σπουδαίες διακρίσεις.

Η ΚΕΠΕ με μία εξαιρετική φιλοξενία στο σύνολο του κλιμακίου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής βράβευσε για την πολύτιμη συνεργασία και συμβολή του τον Α’Αντιπρόεδρο, Παραολυμπιονική, Τσιβίλη Αθανάσιο, και το στελεχιακό δυναμικό της ΕΠΕ.

Βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν για την ΕΠΕ και τη συνεργασία της και από τον Πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής Ισραήλ, Eli Birenbaum, που επίσης τίμησε με την παρουσία του τις παραπάνω εκδηλώσεις.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.