fbpx

Προπονητικό Καμπ Para Beach Volley πραγματοποίησε η ΕΠΕ (pics)

Προπονητικό Καμπ Para Beach Volley πραγματοποίησε η ΕΠΕ (pics)

Ολοκληρώθηκε το Προπονητικό Καμπ στο άθλημα του Para Beach Volley το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο OAKA Indoor Beach Volley, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Μαρούσι.

Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν και συμμετείχαν σε αυτό το πρώτο κάλεσμα και την επόμενη ημέρα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν και επίδειξη του συγκεκριμένου αθλήματος σε ευρύ κοινό κατά τη διάρκεια του Παραολυμπιακού Πανοραματος στην πλατεία Μοναστηρακίου.

H Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή με στόχο την συμμετοχή της χώρας μας στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Ηράκλειο 2023, αλλά και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του αθλήματος υποστηρίζει ενεργά την ανάπτυξη του αθλήματος και αναζητά αθλητές και αθλήτριες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το Παρα Βόλεϊ. Ένα άθλημα που αναπτύσσει η Διεθνής Ομοσπονδία Παρα Βόλεϊ και στοχεύει να το εντάξει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.

Στο καμπ παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρήστος Τζαμούσης, ο οποίος και ενθάρρυνε τους αθλητές να συνεχίσουν την προετοιμασία ώστε να αναπτυχθεί το αθλήμα. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές η διεθνής αθλήτρια του τένις Μαρία Σάκαρη η οποία φωτογραφήθηκε με τους αθλητές.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και καλούνται αθλητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ