fbpx

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη διεκδίκηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό Κωφών 2023

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη διεκδίκηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό Κωφών 2023

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη είχε ο πρόεδρος Ιωσήφ Σταυρακάκης και αντιπροσωπεία της ΕΟΑΚ στο Δημαρχείο της πόλης, με κύριο θέμα συζήτησης τη στήριξη του Δήμου στη διεκδίκηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντο Κωφών, που θα είναι και το πρώτο, που θα φιλοξενηθεί στη Νύφη του Θερμαϊκού, τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η συνάντηση με τον κ. Ζεϊμπέκη έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού να δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου, στη διεκδίκηση και στη συνέχεια τη στήριξη για τη διοργάνωση της πολύ μεγάλης διοργάνωσης του αθλήματος.

Άλλωστε η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει να επιδείξει και δύο πρόσφατους Ολυμπιονίκες του αθλήματος τον Παύλο Λιότσο και την Ειρήνη Μαχαιρίδου, αλλά και άλλους πολύ καλούς αθλητές.

Τον πρόεδρο της ΕΟΑΚ Ιωσήφ Σταυρακάκη συνόδευαν ο Β’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντώνης Ζασπάλης, ο τεχνικός διευθυντής ταεκβοντό της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Αθλητισμού Κωφών (EDSO) Σταύρος Ρενιέρης, οι τεχνικοί σύμβουλοι του αθλήματος της ΕΟΑΚ Άννα Παπαϊωάννου και Αντώνης Αρβανιτίδης καθώς και η γενική γραμματέας του Συλλόγου Ολυμπιονικών Κωφών, Δώρα Μοιρασγεντή.

Πηγή: Γραφείο Τύπου Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ