ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Στου Ντουμπάι οι Δήμου, Κουλούμογλου

Στου Ντουμπάι οι Δήμου, Κουλούμογλου

Στο Ντουμπάι βρίσκονται οι αθλητές της άρσης βαρών, Κωνσταντίνος Δήμου και Πασχάλης Κουλούμογλου.

Οι δύο αθλητές τους οποίους συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιωαννίδης, θα λάβουν μέρος στο 12th Fazza Dubai 2022 World Cup ParaPowerlifting.

Ο Δήμου αγωνίζεται την προσεχή Παρασκευή (16/12, 12:30 ώρα Ελλάδος), στα +107κ. και ο Κουλούμογλου, μια ημέρα αργότερα, το Σάββατο (17/12, στις 15:45, ώρα Ελλάδος), στα -59κ.

Στο συγκεκριμένο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στο Ντουμπάι, οι Έλληνες αθλητές μετέχουν με στόχο την επίτευξη επιδόσεων που θα μετρήσουν στο ranking για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Παραολυμπιακούς του Παρισιού.

Το κόστος της συγκεκριμένης αποστολής καλύφθηκε αποκλειστικά από χορηγούς. Ο Κωνσταντίνος Δήμου έχει τη στήριξη από το «Υγεία» για το 2022, μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα συνεργασίας της ΕΑΟΜ- ΑμεΑ, «Υιοθεσία αθλητών με Αναπηρία». Το «Υγεία» ανέλαβε τα έξοδα αποστολής και του ομοσπονδιακού προπονητή, ώστε η ελληνική ομάδα να κατέβει πλήρης και με τις καλύτερες συνθήκες για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Με προσωπική χορηγία συμμετέχει στην ίδια διοργάνωση και ο Πασχάλης Κουλούμογλου.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.