fbpx

Στου Ντουμπάι οι Δήμου, Κουλούμογλου

Στου Ντουμπάι οι Δήμου, Κουλούμογλου

Στο Ντουμπάι βρίσκονται οι αθλητές της άρσης βαρών, Κωνσταντίνος Δήμου και Πασχάλης Κουλούμογλου.

Οι δύο αθλητές τους οποίους συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιωαννίδης, θα λάβουν μέρος στο 12th Fazza Dubai 2022 World Cup ParaPowerlifting.

Ο Δήμου αγωνίζεται την προσεχή Παρασκευή (16/12, 12:30 ώρα Ελλάδος), στα +107κ. και ο Κουλούμογλου, μια ημέρα αργότερα, το Σάββατο (17/12, στις 15:45, ώρα Ελλάδος), στα -59κ.

Στο συγκεκριμένο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στο Ντουμπάι, οι Έλληνες αθλητές μετέχουν με στόχο την επίτευξη επιδόσεων που θα μετρήσουν στο ranking για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Παραολυμπιακούς του Παρισιού.

Το κόστος της συγκεκριμένης αποστολής καλύφθηκε αποκλειστικά από χορηγούς. Ο Κωνσταντίνος Δήμου έχει τη στήριξη από το «Υγεία» για το 2022, μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα συνεργασίας της ΕΑΟΜ- ΑμεΑ, «Υιοθεσία αθλητών με Αναπηρία». Το «Υγεία» ανέλαβε τα έξοδα αποστολής και του ομοσπονδιακού προπονητή, ώστε η ελληνική ομάδα να κατέβει πλήρης και με τις καλύτερες συνθήκες για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Με προσωπική χορηγία συμμετέχει στην ίδια διοργάνωση και ο Πασχάλης Κουλούμογλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ