ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

All Star Game: Νικητές οι “Άσπροι” στη μεγάλη γιορτή στο “Νίκος Γκάλης”

All Star Game: Νικητές οι “Άσπροι” στη μεγάλη γιορτή στο “Νίκος Γκάλης”

Το μπάσκετ με αμαξίδιο έδωσε δυναμικό παρών στο “Νίκος Γκάλης”, συμμετέχοντας στη διήμερη γιορτή του 25ου All Star Game.

Οι κατά τεκμήριο καλύτεροι παίκτες βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, για να δείξουν όχι μόνο την πρόοδο του αθλήματος στη χώρα μας, αλλά το πόσο όμορφο και δυναμικό είναι το μπάσκετ με αμαξίδιο.

Οι 25 παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες:

ΜΠΛΕ (Καριοφυλάκη): Βάσσης, Κότσαρης, Δίτσης, Κωνσταντινόπουλος, Χρονοπούλου, Αδαμόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Μάλτζη, Σγαρδέλης, Μιχαλόπουλος, Σκορδύλης, Ζακχέρι.
ΑΣΠΡΟΙ (Χατζηγωγίδου): Μαρτσάκης, Μπλερ, Διμπιτούζης, Λιανός, Χαλδαίος, Γκοτζαράι, Μιχαλοπούλου, Πανίδης, Σουλιώτης, Μίνα, Χριστόφορος, Κουτρούλης, Ντομγκιόνι.

Για την ιστορία νικητές αναδείχθηκαν οι “Άσπροι” με 29-21, έχοντας προβάδισμα από την αρχή του αγώνα.

Στο ημίχρονο της συνάντησης έγινε διαγωνισμός σουτ, με νικήτρια την Ιωάννα Χρονοπούλου, που επικράτησε στον τελικό του Αγγελου Διμπιτούζη. Συμμετείχαν ακόμη, οι Γιώργος Σκορδίλης, Χρήστος Μαρτσάκης κι Αρμάντ Μίνα.

Στο περιθώριο του αγώνα η ΟΣΕΚΑ τίμησε τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ βράβευσε τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.