ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Η κακοκαιρία περιόρισε το πρόγραμμα αγώνων στην Αυστρία

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Η κακοκαιρία περιόρισε το πρόγραμμα αγώνων στην Αυστρία

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες επηρέασαν το πρόγραμμα του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι ΑμΕΑ στο Στάιναχ αμ Μπρένερ της Αυστρίας καθώς από τους αρχικά 8 προγραμματισμένους αγώνες πραγματοποιήθηκαν οι τέσσερις.

 Οι αγώνες που έγιναν ήταν εκείνοι σε υπεργιγαντιαία κατάβαση ανδρών και γυναικών. Στους άνδρες, όπως και στο πρώτο διήμερο της σεζόν, ο Αυστριακός Γιοχάνες Άιγκνερ και ο Γάλλος Αρτούρ Μποσέ ήταν εκείνοι που διακρίθηκαν. Ο Άιγκνερ πήρε τη νίκη στην κατηγορία με προβλήματα όρασης ενώ ο Μποσέ νίκησε στην κατηγορία των όρθιων. Στην κατηγορία καθιστών νικητής και στους 2 αγώνες ήταν ο Νορβηγός Γιέσπερ Πέντερσεν.

 Στις γυναίκες το σενάριο επαναλήφθηκε στο διήμερο με την Ιταλίδα Κιάρα Μάτσελ να παίρνει την πρώτη θέση στην κατηγορία με προβλήματα όρασης, ενώ η Έμπα Άρσιοε από την Σουηδία επικράτησε στις όρθιες και η Γερμανίδα Άννα-Λένα Φόρστερ στις καθιστές.

 Επόμενος σταθμός το διάστημα 10 με 14 Ιανουαρίου του 2023 στο Βεϊσονάζ της Ελβετίας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 8 αγώνες, 2 τεχνικής κατάβασης και 6 γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.