ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Δεν τα παρατάει ο Στίβεν Μίλερ

Δεν τα παρατάει ο Στίβεν Μίλερ

Κάτοχος τριών χρυσών μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, ο Στίβεν Μίλερ πιστεύει ότι έχει πολλά αποθέματα δυνάμεων καθώς ετοιμάζεται για την 9η σεζόν της καριέρας του στον στίβο.

 Ο 42χρονος από το Κράμλινγκτον έχει χάσει το μέτρημα στην κατάκτηση του εθνικού του τίτλου στις ρίψεις με τον σύλλογο F32, προσθέτοντας έναν ακόμη στην συλλογή του τον περασμένο Ιούλιο. Ο ίδιος ήταν απογοητευμένος που έμεινε εκτός αποστολής για το Τόκιο, που θα ήταν η 7η συμμετοχή του, ωστόσο για την επόμενη χρονιά στόχος του είναι το παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πέρα ωστόσο από το κυνήγι των διακρίσεων, ο Μίλερ είναι πανευτυχής που μπορεί να μεταδώσει και τον πλούτο της εμπειρίας του στην επόμενη γενιά αθλητών μέσω της φιλανθρωπικής κίνησης SMILE Through Sport. «Δυστυχώς δεν μπορείς να σταματήσεις το χρόνο. Το σώμα δεν αντιδρά τόσο καλά όπως πριν αλλά παραμένω γυμνασμένος και υγιής. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να ανακάμψω αλλά εξακολουθώ να απολαμβάνω το άθλημα και την πρόκληση. Στόχος μου είναι το επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα παγκόσμιο στο Παρίσι την επόμενη χρονιά και θα είναι σκληρό να βρεθώ στην αποστολή».

 Η διάρκεια του Μίλερ στο χώρο αποτελεί ένα σύγχρονο φαινόμενο στον αθλητισμό και όπως η Σάρα Στόρεϊ και η Τζόντι Κάντι είναι ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που παραμένουν σε δράση και είχαν πάρει μέρος στην Ατλάντα το 1996.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.