fbpx

Μεγάλες φιλοδοξίες για την Κέιτλιν Λι

Μεγάλες φιλοδοξίες για την Κέιτλιν Λι

Η Κέιτλιν Λι αποκάλυψε τη φιλοδοξία της να γίνει η πρώτη κάτοχος χρυσού μεταλλίου σε Παραολυμπιακούς Αγώνες από τη Μεγάλη Βρετανία στο τζούντο.

 Η αθλήτρια από το Γουόλσον που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Γουλβερχάμπτον και γεννήθηκε με πρόβλημα στην όραση προσπαθεί να γράψει ιστορία έχοντας ερωτευθεί το άθλημα σε ηλικία 5 ετών. Πρότυπό της ο κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, ο Μπεν Κίλτερ, ο οποίος είναι πλέον και ο προπονητής της.

 «Είδα τον Σαμ Ίνγκραμ να παίρνει το αργυρό μετάλλιο το 2012 και εκείνη ήταν η στιγμή που είπα ότι θα ασχοληθώ σοβαρά και αυτό είναι που θέλω να κάνω. Δεν είχα συναντήσει τον Σαμ τότε αλλά γνώρισα τον Μπεν Κίλτερ εκείνη την ημέρα επειδή είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο την προηγούμενη ημέρα και τώρα είναι ο προπονητής μου. Είναι ένας τρελός κύκλος και έχουμε μιλήσει για το πως φτάσαμε από τον να τον βλέπω ως αθλητής και τώρα να βρίσκεται στη γωνία μου ενώ αγωνίζομαι και έχω στόχο να πάρω αυτό το χρυσό μετάλλιο που λείπει από τη χώρα».

 Η Λι πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Nihon Dutch Open παίρνοντας μέρος στην κατηγορία των -70 κιλών χάνοντας τον τίτλο από την συμπατριώτισσά της, Έμιλι Μπετς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ