ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Μεγάλες φιλοδοξίες για την Κέιτλιν Λι

Μεγάλες φιλοδοξίες για την Κέιτλιν Λι

Η Κέιτλιν Λι αποκάλυψε τη φιλοδοξία της να γίνει η πρώτη κάτοχος χρυσού μεταλλίου σε Παραολυμπιακούς Αγώνες από τη Μεγάλη Βρετανία στο τζούντο.

 Η αθλήτρια από το Γουόλσον που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Γουλβερχάμπτον και γεννήθηκε με πρόβλημα στην όραση προσπαθεί να γράψει ιστορία έχοντας ερωτευθεί το άθλημα σε ηλικία 5 ετών. Πρότυπό της ο κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, ο Μπεν Κίλτερ, ο οποίος είναι πλέον και ο προπονητής της.

 «Είδα τον Σαμ Ίνγκραμ να παίρνει το αργυρό μετάλλιο το 2012 και εκείνη ήταν η στιγμή που είπα ότι θα ασχοληθώ σοβαρά και αυτό είναι που θέλω να κάνω. Δεν είχα συναντήσει τον Σαμ τότε αλλά γνώρισα τον Μπεν Κίλτερ εκείνη την ημέρα επειδή είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο την προηγούμενη ημέρα και τώρα είναι ο προπονητής μου. Είναι ένας τρελός κύκλος και έχουμε μιλήσει για το πως φτάσαμε από τον να τον βλέπω ως αθλητής και τώρα να βρίσκεται στη γωνία μου ενώ αγωνίζομαι και έχω στόχο να πάρω αυτό το χρυσό μετάλλιο που λείπει από τη χώρα».

 Η Λι πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Nihon Dutch Open παίρνοντας μέρος στην κατηγορία των -70 κιλών χάνοντας τον τίτλο από την συμπατριώτισσά της, Έμιλι Μπετς.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.