fbpx

Επίσκεψη αντιπροσωπείας των Special Olympics Hellas στο υφυπουργείο Αθλητισμού (pics)

Επίσκεψη αντιπροσωπείας των Special Olympics Hellas στο υφυπουργείο Αθλητισμού (pics)

Aντιπροσωπεία των Special Olympics Hellas επισκέφθηκε την Πέμπτη (22/12) το υφυπουργείο Αθλητισμού, προκειμένου να πει τα κάλαντα, αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να ευχηθούν γι’ αυτές τις Άγιες ημέρες, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να επισημαίνει σε ανάρτηση του στα social media ότι ήταν μία “από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές” της θητείας του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης έγραψε στην ανάρτησή του: «ΚΑΛΑΝΤΑ από τους αθλητές και αθλήτριες των SPECIAL OLYMPICS. Από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές, τόσα χρόνια στο υφυπουργείο Αθλητισμού, ήταν η επίσκεψη αντιπροσωπείας των Special Olympics Hellas, προκειμένου να μας πουν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να μας ευχηθούν γι’ αυτές τις Άγιες ημέρες.

Θερμά ευχαριστώ στον πρόεδρο των Special Olympics Hellas, Πρέσβη επί τιμή, Διονύση Κοδέλλα, στους συνοδούς και ιδιαιτέρως στους αθλητές της -πλέον- Ομοσπονδίας, αφού αναγνωρίσαμε, αναβαθμίσαμε και στηρίζουμε καθημερινά τις προσπάθειες και τον ρόλο των Special Olympics Hellas.

Ο ενθουσιασμός στο βλέμμα τους, η ικανοποίησή τους που εντάχθηκαν και αποτελούν ισότιμα μέλη της αθλητικής οικογένειας της χώρας μας, είναι το καλύτερο δώρο που έχω λάβει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ