ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κοτσιάφτη, Νεσιάδης, Ιφιγένεια και Ζωή Κακαρέλη βραβεύονται στη Ν. Ιωνία για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό

Κοτσιάφτη, Νεσιάδης, Ιφιγένεια και Ζωή Κακαρέλη βραβεύονται στη Ν. Ιωνία για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό

Ένα διαφορετικό απόγευμα αναμένεται να λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο στη Νέα Ιωνία. Συγκεκριμένα, στις 21 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 στον κινηματογράφο ΑΣΤΕΡΑ (Ασκληπιού 4), η Δημοτική Παράταξη «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Χριστοδούλου διοργανώνουν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους. 

Στην εκδήλωση αυτή, μεταξύ άλλων, θα τιμηθούν τέσσερις διακεκριμένες προσωπικότητες υψηλού συμβολισμού για την πολυετή και σημαίνουσα προσφορά τους στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού: ο  Ιωνιώτης παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και προπονητής, μέλος της «θρυλικής» ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ που κατέκτησε το κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1968, Νίκος Νεσιάδης, η «χρυσή» αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, η οποία έχει κατακτήσει τα πάντα με την Εθνική μας ομάδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Ιφιγένεια Κακαρέλη, πρωταθλήτρια Ελλάδος TAE KWON DO και κόρη της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, και προπονήτριας της Εθνικής Ομάδας Κωφών TAE KWON DO, Ζωής Κακαρέλη, καθώς επίσης  και ο εγνωσμένου κύρους Ιωνιώτης αγαπητός καλλιτέχνης και βραβευμένος από το Φεστιβάλ της Φλωρεντίας , Γιάννης Στάνκογλου.

Το apexsports.gr αναμένεται να παρευρεθεί στην εκδήλωση και θα παρουσιάσει πλούσιο ρεπορτάζ.  

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.