ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κάζαγλης: «Η ομάδα έχει μπει σε μια σειρά – Επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας»

Κάζαγλης: «Η ομάδα έχει μπει σε μια σειρά – Επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας»

Ένα χάλκινο μετάλλιο, του Παναγιώτη Τριανταφύλλου στη Σπάθη Β’ κατηγορίας και τα καλά πλασαρίσματα των Γεωργία Καλτσή, Κέλλυ Λουφάκη και Βασίλη Ντούνη, ήταν η συγκομιδή της ελληνική αποστολής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο, που φιλοξενήθηκε στην Ουάσιγκτον. 

Με την επιστροφή τους από την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Κάζαγλης.

Ο Κάζαγλης επισήμανε: «Μετά την Ουάσιγκτον, επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας, στην Πίζα. Είναι και αυτή μια πολύ σημαντική διοργάνωση για την πρόκριση στο Παρίσι. Ήδη κάναμε πολύ μεγάλα βήματα και ο Βασίλης Ντούνης με την είσοδό του στην 6άδα, γιατί πριν τους Πανευρωπαϊκούς ήταν 8ος. Οπότε “μετράει” δύο οκτάδες που είναι πολύ σημαντικό. Ο Πάνος Τρινταφύλλου κατέκτησε μετάλλιο είναι και αυτό σημαντικό βήμα. Βέβαια είναι μακρύς ο δρόμος. Ο επόμενος σταθμός είναι η Ιταλία, που και αυτός είναι ένα σημαντικός αγώνας. Πάντα το τουρνουά της Ιταλίας, είναι από τα πιο δύσκολα. Θεωρούμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχει μπει η ομάδα σε μια σειρά. Οι προπονήσεις μας είναι κανονικές δεν έχουμε τραυματισμούς, οπότε πάμε γερά για τον επόμενο στόχο που είναι η Ιταλία, τον προσεχή Μάρτιο». 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε και στην Ομογένεια, που έδωσε βροντερό “παρών” με την Πρέσβειρα στις ΗΠΑ, τους Έλληνες εργαζόμενους στην πρεσβεία, αλλά και ομογενείς , που με ελληνικές σημαίες έδωσαν το δικό τους στίγμα και στήριξαν τους Έλληνες ξιφομάχους: «Πραγματικά ήταν το κάτι άλλο. Έδωσαν το δικό τους “χρώμα” και μας βοήθησαν πολύ. Γονείς, αλλά κυρίως παιδάκια ήρθαν και πραγματικά το χάρηκαν. Τους είχαμε και μια έκπληξη καθώς μετά το τέλος των αγώνων, τους κάναμε επίδειξη και εκμάθηση ξιφασκίας και το ευχαριστήθηκαν τόσο τα παιδιά όσο και εμείς». 

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.