ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Δύο χρυσά μετάλλια για την Αυστρία στην ελεύθερη κατάβαση ανδρών

Παγκόσμιο: Δύο χρυσά μετάλλια για την Αυστρία στην ελεύθερη κατάβαση ανδρών

Η Αυστρία ήταν η κυρίαρχη δύναμη στην ελεύθερη κατάβαση ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι ΑμΕΑ που διεξάγεται στο Έσποτ της Ισπανίας παίρνοντας τα 2 από τα 3 χρυσά μετάλλια.

 Ο Γιοχάνες Άιγκνερ πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των αθλητών με προβλήματα όρασης ενώ ο συμπατριώτης του, ο Μάρκους Σάλτσερ, επικράτησε στην κατηγορία των όρθιων με διαφορά μόλις 8 εκατοστών του δευτερολέπτου του Ελβετού Ρόμπιν Κους.

 Στην κατηγορία των καθιστών ο Γιέσπερ Πέντερσεν από τη Νορβηγία ήταν εκείνος που αναδείχθηκε νικητής με διαφορά σχεδόν ενός δευτερολέπτου από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Τάικι Μόριι από την Ιαπωνία.

Στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση ο Άιγκνερ δεν μπόρεσε να πάρει νέο χρυσό μετάλλιο καθώς νικητής αναδείχθηκε ο Ιταλός Τζιάκομο Μπερτανιόλι που ήταν ταχύτερος με διαφορά που ξεπέρασε το ένα δευτερόλεπτο. Στην κατηγορία όρθιων ο Γάλλος Αρτούρ Μπασέ επικράτησε με διαφορά 48 εκατοστών του δευτερολέπτου του Ελβετού Τεό Γκμόιρ ενώ στους καθιστούς ο Πέντερσεν πήρε τη νίκη παίρνοντας δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε ισάριθμες παρουσίες.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.