ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Άλλη μια 4η θέση για τη Νίκου στην Ισπανία

Παγκόσμιο: Άλλη μια 4η θέση για τη Νίκου στην Ισπανία

Συνολικά δύο χάλκινα μετάλλια και δύο 4ες θέσεις, μέτρησε με την παρουσία της, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά Αλπικού Σκι, που φιλοξενήθηκε στο Espot, στη Μολίνα της Ισπανίας, η Εύα Νίκου και τον οδηγό της Δημήτριο Προφέντζα,

Η διοργάνωση, κινδύνευσε να αναβληθεί καθώς επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες, με πολύ αέρα και πολικές θερμοκρασίες, τελικά διεξήχθη και με πολύ καλά αποτελέσματα, για το ελληνικό δίδυμο.

Στον τελευταίο αγώνα της (29/1) στο σλάλομ, η Ελληνίδα παραολυμπιονίκης, αν και άρρωστη με κρύωμα, κατάφερε με τον Προφέντζα, να πλασαριστούν στην 4η θέση του αγωνίσματος και να χάσουν, πάλι στις λεπτομέρειες, το τρίτο βάθρο.

Τα χάλκινα μετάλλια στο Super G και στο Alpine Combine, καθώς και η 4η θέση στο Giant slalom βελτιώνουν κατά πολύ την εικόνα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, που στην προηγούμενη αντίστοιχη διοργάνωση, πέρυσι ήταν 7η στο σλάλομ και στο Giant slalom εγκατέλειψε.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει τη Δευτέρα (30/1), με πολύ καλά αποτελέσματα από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.