ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Οι σκυταλοδρομίες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα στο Έστερσουντ

Παγκόσμιο: Οι σκυταλοδρομίες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα στο Έστερσουντ

Η τελευταία ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος βορινού σκι ΑμΕΑ στο Έστερσουντ της Σουηδίας ολοκληρώθηκε με τους αγώνες σκυταλοδρομίας.

 Όλες οι ομάδες εκκίνησαν την ίδια στιγμή στις κατηγορίες αθλητών με προβλήματα όρασης, όρθιους και καθιστούς. Η πρώτη σκυταλοδρομία περιλάμβανε τις Ουκρανία, Νορβηγία, Γαλλία, Ιαπωνία, Καζακστάν, ΗΠΑ, Πολωνία και Ιταλία. Φαβορί η κάτοχος του Παραολυμπιακού χρυσού μεταλλίου Ουκρανία ωστόσο τη νίκη πήγε η ομάδα της Γερμανίας με τον Σεμπάστιαν Μάρμπουργκερ, τη Λιν Κατσμάιερ, τον Νίκο Μέσινγκερ και τον Μάρκο Μάιερ.

Η Νορβηγία πήρε τη δεύτερη θέση ενώ έντονη ήταν η μάχη για το χάλκινο μετάλλιο με την Ουκρανία να επικρατεί της Γαλλίας.

Στη δεύτερη σκυταλοδρομία, Γαλλία, Καναδάς, Ουκρανία, Σουηδία, ΗΠΑ, Βραζιλία και Γερμανία πήραν μέρος με μία ομάδα με τον Αμερικανό Τζέικ Άντικοφ να επικρατεί της Ουκρανής Λιουντμίλα Λιασένκο και να δίνει το χρυσό μετάλλιο στην ομάδα του ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε η ομάδα της Γερμανίας.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.