ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παρουσίαση του αθλήματος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού (pics)

Παρουσίαση του αθλήματος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού (pics)

Μετά το 2ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης, που γνώρισαν κάποια από τα Παραολυμπιακά Αθλήματα, οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Μπότσια.

Το πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Ειδικού Δημοτικού, Γυμνασίου, Ειδικού Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. είναι να γνωρίσουν μερικά από τα Παραολυμπιακά Αθλήματα, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

Οι δάσκαλοι του σχολείου είχαν κάνει προετοιμασία με τους μαθητές και τις μαθήτριες να έχουν παρακολουθήσει βίντεο από το YouTube, σχετικά με αγώνες Μπότσια.

Οι μαθητές της 2ας και 4ης δημοτικού ήταν εξοικειωμένοι με το άθλημα, κάνοντας πιο εύκολο το έργο τόσο της ομοσπονδιακής προπονήτριας όσο και του χρυσού Παραολυμπονίκη.

Την παρουσίαση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο του Ελληνικού, ανέλαβαν η προπονήτρια Στίβου της Ομοσπονδίας Χρυσούλα Ορφανού και ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Φερνάντεζ Σε Τζων.

Αναφέρθηκαν σε όλα τα Παραολυμπιακά αθλήματα και έδειξαν το Μπότσια, αλλά τους περίμενε μια έκπληξη.

Πραγματικά ήταν μια έκπληξη και για ακόμη μια φορά αποκαλύφθηκε το ενδιαφέρον των μαθητών και όχι μόνο, για τα Παραολυμπιακά Αθλήματα.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.