fbpx

«8o Κύπελλο Optimist Νίκος Σαρικαβάζης»: Ο ΝΟΠΦ τιμάει τον Olympian Κώστα Μάνθο

«8o Κύπελλο Optimist Νίκος Σαρικαβάζης»: Ο ΝΟΠΦ τιμάει τον Olympian Κώστα Μάνθο

Στο πλαίσιο των αγώνων «8o Κύπελλο Optimist Νίκος Σαρικαβάζης» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου στο Φαληρικό Όρμο, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου θα βρεθούν οι Παραολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Ιστιοπλοΐας, Βασίλης Χριστοφόρου και Θοδωρής Αλεξάς, οι οποίοι θα μοιραστούν με τα παιδιά τις εμπειρίες τους στη θάλασσα.

Επίσης, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στην απονομή (17.30) των επάθλων στους νικητές, θα τιμηθεί για την προσφορά τoυ στην ελληνική ιστιοπλοΐα ο Olympian Κώστας Μάνθος, προπονητής στην Σχολή Ανοικτής Θαλάσσης του Ναυτικού Όμιλου Παλαιού Φαλήρου.

7Th Sarikavazis Cup ©Nikos Alevromytis/www.alen.gr

Την διοργάνωση αγκαλιάζουν για μια ακόμη χρονιά οι υποστηρικτές-χορηγοί, «Κάμπος Χίου», «E-Fresh.gr» , «VMG», «OIKONOMOU organizing & Promotion», «One Design» , « Sailing & More», και «Millhouse». Επίσης χορηγός επικοινωνίας θα είναι το «Apex Sports.Gr»

Το «8o Κύπελλο Optimist Νίκος Σαρικαβάζης» στηρίζουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα