ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Μπουρνιά: «Να διατηρήσουμε την 3η θέση στο παγκόσμιο ranking list για μια θέση στους Παραολυμπιακούς»

Μπουρνιά: «Να διατηρήσουμε την 3η θέση στο παγκόσμιο ranking list για μια θέση στους Παραολυμπιακούς»

Για την Αίγυπτο αναχώρησε η Ευανθία Ειρήνη Μπουρνιά, συνοδευόμενη από την προπονήτρια Ελευθερία Νταουντάκη, όπου από το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου έως τις 27 του μήνα, διεξάγεται στην Γκίζα, το ITTF Egypt Para Open 2023, στο “Sports Halls 6th October Giza”.

Η 16χρονη διεθνής από την Καλαμάτα, μετά το χάλκινο μετάλλιο, που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στην Ισπανία, τον περασμένο Νοέμβριο, μετέχει στον πρώτο της αγώνα, για το 2023.

Η Μπουρνιά μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ λίγο πριν την αναχώρησή της και αναφέρθηκε στους στόχους της: «Αρχίζει μια καινούργια αγωνιστική χρονιά για μένα, με το πρώτο διεθνές τουρνουά στην Αίγυπτο.

Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι να προσπαθήσουμε μέσω των διεθνών τουρνουά να βελτιώσουμε τους βαθμούς μας, να διατηρήσουμε την 3η θέση στο παγκόσμιο ranking list με σκοπό να διεκδικήσουμε, έτσι, μια θέση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» για την οικονομική στήριξη, που μού προσέφερε για το συγκεκριμένο τουρνουά».

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.