ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Grand Prix – Ντουμπάι: “Ασημένιος” ο Στεφανουδάκης, πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο στο Παρίσι

Grand Prix – Ντουμπάι: “Ασημένιος” ο Στεφανουδάκης, πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο στο Παρίσι

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ξεχώρισε στον ακοντισμό με αμαξίδιο στην κατηγορία F54 κάνοντας μια δυνατή αρχή στο Grand Prix του Ντουμπάι. Κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και έπιασε και το όριο για το παγκόσμιο στο Παρίσι.

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης στο Ρίο και χάλκινος στο Λονδίνο κατέλαβε τη 2η θέση στέλνοντας το ακόντιο στα 27.47μ στην έκτη του προσπάθεια (έχει ατομικό 30.74μ). Η σειρά των προσπαθειών του ήταν Χ – 25.84 – 25.15 – 26.65 – 25.02 – 27.47. Με την επίδοσή του εξασφάλισε την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Παρίσι που θα διεξαχθεί φέτος τον Ιούλιο καθώς το όριο είναι 19.70μ.

Με τη συμμετοχή του στο φετινό παγκόσμιο (8-17 Ιουλίου) θα διεκδικήσει και την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, όπου παίρνουν το εισιτήριο οι τέσσερις πρώτοι. Νικητής αναδείχθηκε ο Ιρανός Αμίρι Χαμέντ με βολή 30.35μ.

Ο Έλληνας ρίπτης θα παραμείνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς επόμενος αγώνα του θα είναι το διεθνές μίτινγκ του Σαρζάχ.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.