ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Στην Ιταλία Μπουρνιά και Χρυσικός για το Lignano Masters Para Open 2023

Στην Ιταλία Μπουρνιά και Χρυσικός για το Lignano Masters Para Open 2023

Στο Lignano της Ιταλίας θα ταξιδέψουν οι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, για το δικό τους πολύ δυνατό τουρνουά “ITTF Fa20 Lignano Masters Para Open 2023”, που θα διεξαχθεί από 15 έως 18 Μαρτίου.

Για την ιταλική πόλη αναχωρούν η Ευανθία Ειρήνη Μπουρνιά και ο Γρηγόρης Χρυσικός και οι δύο στην κλάση 1 (με αμαξίδιο), τους συνοδεύει η προπονήτριά τους Ελευθερία Νταουντάκη, η οποία μίλησε για ένα πολύ δυνατό τουρνουά, με αθλητές και αθλήτριες, που μετείχαν και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Η 16χρονη διεθνής από την Καλαμάτα, μετά το χάλκινο μετάλλιο, που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στην Ισπανία, το Νοέμβριο του 2022 και το χρυσό στο πρώτο τουρνουά της χρονιάς, στην Αίγυπτο, θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και στην Ιταλία.

Στην ίδια κλάση των ανδρών, με στόχο να προσθέσει βαθμούς, στους ήδη 459, που έχει και να ανέβει ψηλότερα στη ranking list, από τη θέση 22, που βρίσκεται, πηγαίνει στην Ιταλία ο Χρυσικός. Το έργο του είναι επίσης δύσκολο, καθώς ο συναγωνισμός είναι μεγάλος με αντιπάλους από παραδοσιακές χώρες στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.