fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ήττα με 2-1 για την Ελλάδα από την Ουγγαρία

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ήττα με 2-1 για την Ελλάδα από την Ουγγαρία

Με 2-1 επικράτησε η Ουγγαρία της Εθνικής Ελλάδος, τένις με αμαξίδιο, στα πλαίσια του Γ’ Ομίλου, των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που φιλοξενούνται στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Στους πρώτους αγώνες η ελληνική αποστολή “μετράει” δύο ήττες και μια νίκη. Αρχικά ο Επαμεινώνδας Σταμάτης ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Ρόλαντ Νέμεθ (6-1, 6-1). Στη συνέχεια το εθνικό μας συγκρότημα πέτυχε την ισοφάριση στο σκορ με τη νίκη του Γιώργου Λαζαρίδη επί του Αττίλα Φάρκας με 2-0 σετ (6-2, 7-5), αλλά αργότερα το δίδυμο της Ουγγαρίας Λάζλο Φάρκας και Ρόλαντ Νέμεθ επικράτησε 2-0 (6-0, 6-0) του ελληνικού, που αποτελείτο από τους Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο και Γιώργο Λαζαρίδη και πήραν… κεφάλι στη βαθμολογία.

Οι Έλληνες τενίστες αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (24/3) τους Πολωνούς, που αγωνίζονται με τους Καμίλ Φάμπισιακ, Τάντεους Κρουζελινσκι, Πιότρ Γιαροζέφσκι και Ντόμινικ Γιάκουμπ Μπούκαλα. Η Πολωνία είχε επικρατήσει στα παιχνίδια της πρεμιέρας του Ομίλου με 2-1 της Ουγγαρίας και προηγείται στον Γ’ όμιλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ